• Ongevera
  • Travel
    • Landen
      • Sri Lanka
      • Costa RIca
      • Verenigde Staten
      • Spanje
      • Portugal
      • Italië
      • Oostenrijk
      • Groot-Brittannië
      • Frankrijk
      • Griekenland
      • België
      • Nederland
    • To Do
    • Natuur
  • Lifestyle
    • Spiritualiteit
    • Inspiratie
    • Lekker Leven
    • Mindstyle
  • Recepten


Gevulde paprika met geitenkaas

december 19, 2014

paprikaDit is een: Je-moet-roeien-met-de-riemen-die-je-hebt-recept. Ofwel een combinatie van bij elkaar geraapte levensmiddelen. Zo had ik nog een puntpaprika in de koelkast liggen, een paar stukjes geitenkaas, een pak rijst in de kast staan en wat specerijen hier en daar.

Ik tikte twee keer met mijn toverstaf op het aanrecht en alle ingrediënten kwamen op de een of andere manier samen. Wonderbaarlijk! Plotseling zat ik dus zomaar een gevulde puntpaprika met geitenkaas te eten.

close upOnee…helaas is het niet zo gegaan. Alleen Harry Potter zou op die manier de race tegen de klok winnen. Ik moest gewoon echt aan de slag.

Net als jij, Dreuzeltje. Dus als je dit recept wilt maken doe dan dit:

Kook de zilvervliesrijst.
Mix hazelnootolie met tuinkers, peterselie, kurkuma en zwarte peper door elkaar.
Doe dit mengsel door de rijst (natuurlijk als de rijst gekookt en afgegoten is).
Halveer de paprika’s en vul ze met de rijst.
Top af met geitenkaas en pijnboompitjes.
Zet het in de voorverwarmde oven (220 graden) en bak de paprika’s 10 minuten.

gevulde paprika

Dat is het. Best een makkie toch?

Maak jij ook weleens food combinaties, omdat je bijvoorbeeld geen zin hebt om naar de supermarkt te gaan? Of kun jij wel echt toveren?

In Recepten // Geen reacties  |  Share on twitter, facebook

Door Vera
Door Vera

Vera; koffie, katten, pennen, papier, kleur, kunst, plezier, vrolijkheid, reizen, kinderen, wandelen, muziek, lezen, leren, nieuwe dingen proberen, vrijheid, wereldwijd, ieders uniekheid, er laten zijn, dit stukje is blijkbaar op rijm.

Past blog:
« 10 vragen aan Knijn
Future blog:
Wat er in je handen staat »



Present Blogs

Zelf granola maken
Superlekker bananenbrood recept
Nieuwe ontbijtfavoriet
Mijn favoriete ontbijt in de winter










Anuleer

  • Blader door dit blog

  • Geen
    modder
    Geen
    Lotus

    Thich Nhat Hanh




  • about | contact | samenwerken
    Copyright © 2015 Ongevera | Design by mylenecybele.com